Gestructureerd aan de slag met de eerste lente zonnestralen!

De eerste zonnestralen! Wat voel ik me dan altijd vrolijk, gelukkig, blij én onopgeruimd.
stofzuigen

Opgeruimd type

Zakelijk gezien ben ik een opgeruimd type. Ik houd van structuur aanbrengen. Als ik aan een klus begin of een nieuwe baan, is het eerste dat ik doe structuur aanbrengen. De chaos in kaart brengen en opruimen maar. Mapjes aanmaken, documenten zorgvuldig filen. En wat ik niet denk nodig te hebben, gooi ik weg. Ook thuis pas ik dat graag toe, zelfs in het huishouden.

Structuur aanbrengen met de eerste lente zonnestralen!

Zo ook vandaag. Al vroeg maakte het zonnetje mij wakker. Ik kan dan moeilijk in bed blijven liggen, want de eerste plannen voor die dag zijn al gemaakt. Ik ga vandaag eens heerlijk onze kledingkast leeghalen, schoonmaken en gestructureerd inruimen. Gelijk eens kijken welke kleding er niet meer gedragen wordt, hup weg er mee. Overal een doekje overheen, manden uitkloppen, alle hoekjes waar je normaal nooit komt, goed poetsen. Het geeft me een opgeruimd gevoel. Ik word er blij van. Structuur aanbrengen met de eerste lente zonnestralen.

Frisse lente lucht

Die heerlijke frisse lente lucht, de eerste groene bladeren die zichtbaar worden in de tuin. De eerste bloemknoppen die verschijnen. De vogels die zich meer laten horen. Buiten spelende kinderen. Zodra het kan, zet ik alle ramen open, schuif de gordijnen opzij en draai de jaloezieën open om hier van te genieten. De eerste zonnestralen treden toe in ons huis. Ook tot grote vreugde van onze katten. Ze zoeken gelijk het warmste plekje op in huis. Daar waar de zonnestralen hen bereiken. Ze verplaatsen gedurende de dag maar al te graag mee met de zon.

structuur aanbrengen

Stofzuig presentatie

Ooit moest ik eens tijdens een training op het werk een korte presentatie houden over waar ik blij van werd. We hadden maar 5 minuten voorbereidingstijd. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Stofzuigen. Ik heb echt 10 minuten lang (in het Engels) gepraat over waarom ik gelukkig word van stofzuigen. Met een glimlach op mijn gezicht. Toch een beetje jammer dat het mijn toenmalige collega’s niet heeft overtuigd om vaker die stofzuiger te pakken. Maar gelachen hebben ze wel.

Do more of what makes you happy

Hoe gek het misschien ook klinkt, van opruimen en schoonmaken krijg ik energie. Het helpt me ook mijn hoofd leeg te maken, te ontspannen. Daarom word ik ook zo blij van mijn werk. Ik breng graag rust en structuur, niet alleen in iemands bedrijf, maar ook in zijn of haar hoofd. Want een opgeruimd kantoor, administratie of computer, zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren. Laat mij je helpen om orde op zaken te stellen. Ik doe het met een glimlach 😊

Jen

virtual assistant voor marketingcommunicatie en productmanagement

Als Virtual Assistant helpt Jennifer kleine ondernemers, verenigingen en stichtingen met Marketingcommunicatie & Productmanagement. Ze fungeert als jouw sparringpartner én uitvoerder. In haar werk is ze doelgericht en toont betrokkenheid.

Jennifer is flexibel inzetbaar. Neem vrijblijvend contact op om te sparren over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven