Efficiënt een project managen? Schakel mij in als projectleider!

freelance projectmanager
Ben jij op zoek naar iemand die jouw project uitvoert én de deadlines bewaakt? Als geboren projectmanager houd ik jouw touwtjes in handen zodat jij jóuw handen vrij hebt voor je core business.

Regelen vanuit de wieg; de geboren projectmanager

Het zat er al vroeg in; organiseren en de touwtjes in handen houden.

Als kind was ik altijd degene die feestjes en partijtjes organiseerde met én voor vriendinnen. Op de middelbare school zat ik in de feestcommissie en voor onze kinderen maakte ik van ieder partijtje een tip top feestje. Sinds ik werk organiseer ik met regelmaat leuke activiteiten voor opdrachtgevers óf met oud collega’s. 

De afgelopen jaren heb ik veel  mooie projecten in goede banen mogen leiden. Als projectleider voor kleine projecten, waarbij ik veelal verantwoordelijk was voor de uitvoering. Maar ook als projectmanager voor omvangrijkere projecten waar meerdere teams bij betrokken waren.

Het regelen van kleine én grote dingen; ik houd ervan! Het loopt daarom als een rode draad door mijn leven. En het einde van die rode bol wol is hopelijk nog lang niet in zicht!

Op zoek naar een regeltante of procesbeheerder?

Ben jij op zoek naar een stressbestendige, betrokken en flexibele projectmanager? Zoek niet verder, want die heb je nu gevonden.

 • Door mijn ervaring in de B2B en B2C verplaats ik mij makkelijk in verschillende doelgroepen en stakeholders.
 • Met mijn communicatie achtergrond ben ik in staat effectief te communiceren met alle belanghebbenden van het project. 
 • Als organisator schep ik structuur en werk met oog voor detail. Ik stel realistische doelen en behoud de helikopterview. 
 • Door mij flexibel op te stellen blijft het project op schema, ook bij onverwachte uitdagingen of problemen. 

Overtuigd van mijn werkwijze maar weet je niet of jouw project een match is? Hieronder geef ik enkele voorbeelden van projecten waar je mij voor kunt inschakelen als projectmanager of procesbeheerder.

Projectmanagement

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en beheren van een project van begin tot eind. Ik stel het projectplan op met een duidelijk overzicht van de verschillende werkzaamheden, wie waar verantwoordelijk voor is en de bijbehorende deadlines. Tijdens het traject zorg ik ervoor dat we op schema én binnen het budget blijven. Ik zorg voor regelmatige terugkoppeling en trek alleen aan de bel indien noodzakelijk. 

Je kunt mij inzetten voor uiteenlopende projecten. Hieronder enkele voorbeelden van projecten die eerder heb gedaan:

 • Het opzetten en uitvoeren van een communicatiecampagne
 • Het organiseren van meerdere bijeenkomsten voor een vaste doelgroep
 • Het organiseren van een eenmalig klein of groot event
 • Een verhuizing of overname
 • Het regelen van een beursdeelname
 • Het opzetten van (technische) dossiers

Procesbeheerder

Ik houd van effectief werken, het slaan van 2 vliegen in 1 klap. Tijdens mijn rol als projectmanager probeer ik daarom altijd zo optimaal mogelijk zonder onnodige stappen een project uit te voeren. Kom ik gaandeweg iets tegen wat beter kan, dan kom ik gelijk met een verbetervoorstel. De projecten die ik heb mogen ‘managen’ hebben dan ook vaak als resultaat dat processen daarna geoptimaliseerd zijn. Procesoptimalisatie kan uiteraard ook een project zijn op zich. Ik heb ervaren dat de processen die ik verbeterd heb, daadwerkelijk hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf. En nog belangrijker, aan een plezierige werkomgeving. Enkele voorbeelden van processen die ik verbeterd heb:

 • Het vereenvoudigen van een intern bestelproces voor een middelgroot bedrijf
 • Het optimaliseren van een aanmeldprocedure voor een ontwikkeltraject voor ondernemers
 • De inrichting van online dossiers
 • De interne werkwijze voor het aanvragen van documenten
 • Het in kaart brengen en vastleggen van een werkproces
 • Het optimaliseren van een externe reserveringentool en een programma voor het bijhouden van een vrijwilligersadministratie

Speeddate?

Wil je eens polsen of ik jouw project in goede banen kan leiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik ben benieuwd waar je tegenaan loopt en hoe ik jou daarbij kan helpen!

Jen

Misschien vind je dit ook leuk

voordelen Virtual Assistant
Virtual Assistant inzetten? Dit zijn de 10 voordelen!

Ben jij een kleine zelfstandige of werk je voor een stichting of vereniging? Wil je werk uit handen geven waar je zelf niet aan toekomt? Het inzetten van een Virtual Assistant is dan de ideale oplossing. Twijfel je nog? Lees hier de 10 voordelen van samenwerken met mij.

hybride werken
Hybride werken; op ontdekking naar de juiste balans

Hybride werken: we gaan op het werk langzaam weer terug naar het oude, naar hoe het was vóór corona, naar het ‘nieuwe normaal’. Althans, dat is wat ik de afgelopen weken steeds vaker lees en om me heen hoor. Ik merk dat dit me helemaal geen fijn gevoel bezorgt en het houdt me aardig bezig.

Webshop beheer uitbesteden

Heb jij een webshop en kost het beheer je (te)veel tijd? Overweeg dan om het beheer uit te besteden. Ik kan je daar op meerdere vlakken bij helpen! Ik heb ervaring met webshop beheer van diverse marketplaces.

Schuiven naar boven