Do more of what makes you happy

Mijn naam is Jennifer Boterman-Schaefers, zeg maar Jen.

‘Do more of what makes you happy’.

Dat heeft mij er toe bewogen om ook als zelfstandig ondernemer mijn talenten in te zetten.

‘Do more of what makes you happy’ 

Mijn naam is Jennifer Boterman-Schaefers, zeg maar Jen.

‘Do more of what makes you happy’.

Dat heeft mij er toe bewogen om ook als zelfstandig ondernemer mijn talenten in te zetten.

‘Do more of what makes you happy’ 

Mijn naam is Jennifer Boterman-Schaefers, zeg maar Jen.

‘Do more of what makes you happy’.

Dat heeft mij er toe bewogen om ook als zelfstandig ondernemer mijn talenten in te zetten.

‘Do more of what makes you happy’ 

Mijn naam is Jennifer Boterman-Schaefers, zeg maar Jen.

‘Do more of what makes you happy’.

Dat heeft mij er toe bewogen om ook als zelfstandig ondernemer mijn talenten in te zetten.

Studie

JEN Communicatie

Na een jaar Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd te hebben, wist ik even niet meer wat ik wilde. Ik ben gaan werken en kwam erachter waar mijn echte passie lag; communiceren en organiseren. De deeltijd HBO Communicatie opleiding bleek de ideale combinatie voor mij; wat ik leerde direct in de praktijk kunnen toepassen. Sindsdien beoefen ik al heel wat jaren met plezier het marketing en communicatie vak. 

Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse trainingen gevolgd, zowel op marketingcommunicatie gebied als op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Ervaring

JEN Communicatie

Als marketingcommunicatie professional heb ik ruime ervaring in het opstellen van marketingcommunicatie plannen. Zo heb ik als marketing manager voor Stadshart Amstelveen de customer journey in kaart gebracht en de nieuwe branding geïmplementeerd. Daarnaast ben ik beoefend in het opstellen van budgetten en het inzetten van offline en online marketing tools.

Voor Fetim heb ik voor de sanitair merken Haceka en Aqualux de marketing uitgevoerd en o.a. marktanalyses gemaakt voor + 1000 SKU’s.  In mijn functie van Product Marketing Manager bij Technische Unie heb ik ook veel events georganiseerd, zoals de varende TU Expo

Daarnaast heb ik ervaring in het schrijven van content voor verschillende doelgroepen. Voor grotere projecten heb ik als projectleider gefungeerd en in mijn functies heb ik altijd met verschillende stakeholders te maken. De organisaties waar ik voor gewerkt hebt, begeven zich zowel in B2B als in het B2C vlak.

Sinds 2020 werk ik parttime voor de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit. Ik organiseer alle student activiteiten voor eerstejaars studenten. Een baan waar ik mijn organisatie en communicatie talent volledig kan benutten.

Met veel plezier combineer ik dus een parttime baan met het ondernemerschap.  Als zelfstandige ondersteun verschillende MKB-ers en verenigingen met zeer uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van marketing, communicatie en productmanagement. Hierdoor heb ik zeer gevarieerde werkzaamheden en werk ik in diverse branches en sectoren. Kortom; dit maakt mij heel happy!

‘Do more of what makes you happy’

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Amstelveen. We wonen dicht bij het Amsterdamse Bos waar ik graag kom.

Tijdens een heerlijke boswandeling doe ik nieuwe ideeën en energie op. Ook daar word ik happy van!

‘Do more of what makes you happy’

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Amstelveen. We wonen dicht bij het Amsterdamse Bos waar ik graag kom.

Tijdens een heerlijke boswandeling doe ik nieuwe ideeën en energie op. Ook daar word ik happy van!

Meer weten?

Do more of what makes you happy

Connect met mij op LinkedIn voor een overzicht van mijn werkervaring en competenties.

Schuiven naar boven