Betrokken
Doelgericht
Flexibel

Door mijn ervaring in zowel B2B als B2C, verplaats ik mij makkelijk in verschillende doelgroepen en stakeholders.

Als organisator schep ik structuur en werk met oog voor detail. Ik stel realistische doelen en behoud de helikopterview.

Ik ondersteun op afstand vanuit mijn kantoor aan huis en ben flexibel inzetbaar.

marketingcommunicatie

Je kunt mij al inschakelen vanaf een aantal uur per kwartaal, voor een eenmalige klus of voor een project. Ik kijk graag met je mee naar de meest passende oplossing om samen doelgericht aan de slag te gaan. De Virtual Assistant tarieven die ik hanteer zijn afhankelijk van onze manier van samenwerken.

Check ook vooral mijn LinkedIn voor meer informatie over mijn achtergrond.

Mijn logo staat symbool voor mijn 8 sterkste kernkwaliteiten

regelaar • structuurschepper • trekker • teambouwer • criticus • kwaliteitsbewaker • vernieuwer • ideeënaanbrenger

Virtual Assistant Tarieven

On demand

losse uren

Als je het lastig vindt om in te schatten voor hoeveel uur je mij nodig hebt, of als je eerst gewoon eens wilt proberen of samenwerken iets voor jou is, dan kun je mij ‘on demand’ inschakelen.

Je krijgt aan het einde van de maand een factuur voor de uren die ik die maand gewerkt heb. Uiteraard houd ik een urenregistratie bij, zodat je op ieder moment inzicht hebt in de kosten.

Handywoman

op projectbasis

Heb je behoefte aan een ‘handy woman’ voor eenmalige ondersteuning? Bijvoorbeeld voor een eenmalige klus of extra handjes tijdens een project? Dan maken we een afspraak op maat.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor ZZP-ers bied ik een drietal diensten aan tegen een vast tarief.

Builder

vaste uren

Dit is ideaal voor ondernemers die doorlopend werk willen uitbesteden. Als ‘builder’ werk ik een vast aantal uur per week, maand of kwartaal aan de optimalisatie van jouw onderneming.

Ik werk met diverse pakketten waarbij het bedrag vooraf gefactureerd wordt. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we de mogelijkheden.

Tijdens een eerste kennismaking sparren we hoe ik jou het beste kan ondersteunen. We stemmen ook gelijk af hoe we gaan samenwerken en welke tools we gaan gebruiken.

Aanbod voor ZZP-ers

Marketing­communi­catie­plan

€ 250,-

In een 1 op 1 sessie ga ik samen met jou aan de slag om jouw marketingcommunicatieplan op te stellen. Ik verwerk de input in een overzichtelijk format en tijdens de sessie behoud ik de helikopterview. 

Na deze sessie heb jij o.a. inzicht in:

• De doelgroep(en)
• De doel(en)
• Je ideale klant
• Welke communicatiemiddelen je gaat inzetten
• Het actieplan

Natuurlijk maken we het plan gelijk ook SMART* zodat jij direct aan de slag kunt als je de deur uit loopt.

* SMART staat voor Specifiek – Meetbaar – Acceptabel – Realistisch – Tijdgebonden

Content­kalender

€ 150,-

Ik maak voor jou een overzichtelijke contentkalender met inhaakmomenten.  Door te werken met de kalender bespaar je veel tijd en heb je gelijk inspiratie voor jouw content.

In de kalender kun jij vervolgens eenvoudig:

• Je berichten inplannen op datum
• Het onderwerp aangeven
• De hashtags noteren
• De doelgroep aangeven
• Gewenste afbeelding noteren

De kalender is de basis van waaruit jij je toekomstige social media berichten gaat schrijven en plannen.

* Tegen meerprijs is het mogelijk om uitleg te krijgen over hoe je op een makkelijke manier je berichten kan inplannen.

Website check

€ 150,-

Veel zelfstandig ondernemers bouwen zelf hun website, zowel de content als de vormgeving. Ervaring leert dat een kritische blik voor een nog beter eindresultaat zorgt! 

Door de ogen van jouw ideale klant check ik of:

• Jouw website overzichtelijk is ingedeeld
• De navigatie duidelijk is voor de bezoeker
• De teksten op de juiste plek staan
• Er nog informatie mist / overbodig is
• Alles goed gespeld en geschreven is

Mijn feedback som ik overzichtelijk op zodat jij daar vervolgens makkelijk zelf* mee aan de slag kan.

* Tegen meerprijs is het mogelijk dat ik mijn tips gelijk voor je verwerk (mits WordPress website).

Virtual Assistant Tarieven

Tijdens een eerste kennismaking hoor ik graag waar je tegenaan loopt en kijken we samen hoe ik jou het beste kan ondersteunen.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn flexibiliteit, doelgerichte aanpak en betrokkenheid. 

 Uiteraard bespreken we ook jouw budget en de mogelijkheden die ik bied. Ik maak een verslag van hetgeen we besproken hebben en prioriteer de werkzaamheden. Indien nodig deel ik ze op in (kleine) projecten. Zo kunnen we gestructureerd aan de slag gaan en starten we met hetgeen dat het meeste resultaat geeft of de meeste prioriteit heeft. 

Tijdens een eerste kennismaking hoor ik graag waar je tegenaan loopt en kijken we samen hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Ik maak een verslag van hetgeen we besproken hebben en prioriteer de werkzaamheden. Indien nodig deel ik ze op in (kleine) projecten. Zo kunnen we gestructureerd aan de slag gaan en starten we met hetgeen dat het meeste resultaat geeft of de meeste prioriteit heeft. 

De  tarieven die ik hanteer, zijn afhankelijk van de benodigde inzet. Je kunt mij inzetten per uur, op projectbasis of voor een vast aantal uur per maand of kwartaal. Dit kan al vanaf 6 uur per kwartaal. Dus juist ook als het om kleine terugkerende klusjes gaat, ben je bij mij aan het juiste adres. 

Heb je andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

De Virtual Assistant tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op het aantal uur dat ik per maand voor je werk. Ik werk met drie maandpakketten vanaf 2 uur per maand. Dus juist ook als het om kleine terugkerende klusjes gaat, ben je bij mij aan het juiste adres. 

De voordelen van werken met een maandpakket zijn:

Als zelfstandig ondernemer wil je graag alles zelf doen, maar hoe fijn is het als ik je kan helpen met een paar zaken zodat jij weer rust in je hoofd hebt en je kan focussen op je core business.

Afgelopen jaren heb ik meerdere (startende) zelfstandig ondernemers geholpen met diverse marketing en/of communicatie werkzaamheden. Vaak wordt mij gevraagd om te helpen bij het opstellen van hun marketingcommunicatieplan, het structureren van hun social media content of het kijken met een frisse blik naar hun website.

Daarom bied ik speciaal voor ZZP-ers deze drie diensten aan tegen een vast tarief. Interesse? Neem vrijblijvend contact op contact om te horen hoe ik het jou makkelijker ga maken.

ON DEMAND

< 8 uur per maand

Dit is ideaal voor verenigingen, stichtingen en ZZP-ers die 'on demand' kleine werkzaamheden willen uitbesteden.

€ 55,- per uur

HANDYWOMAN

8 tot 20 uur per maand

Als 'handywoman' verricht ik meerdere klussen zodat jij structureel meer ruimte in je agenda hebt om je te focussen op de core business.

€ 52.50 per uur

BUILDER

> 20 uur per maand

Als 'builder' bouw ik mee aan het uitbreiden of optimaliseren van jouw onderneming door bijvoorbeeld als projectleider op te treden.

€ 50,- per uur

Schuiven naar boven