Flexibel Doelgericht Betrokken

Ik ben flexibel inzetbaar, werk doelgericht en ben betrokken. Je kunt mij al inschakelen voor een klein aantal uren per maand of voor een eenmalige klus, zoals voor een project. De Virtual Assistant tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op het aantal uren dat ik voor je werk.

Ik kijk graag met je mee naar de meest passende oplossing om doelgericht aan het werk te gaan. Door mij te richten op ‘small businesses’ raak ik snel betrokken bij jouw bedrijf, vereniging of stichting.

Flexibel, doelgericht & betrokken

Als VA, virtual assistant, ben ik flexibel inzetbaar, werk doelgericht en ben betrokken. Je kunt mij al inschakelen voor een klein aantal uren per maand of voor een eenmalige klus, zoals voor een project.

Ik kijk graag met je mee naar de meest passende oplossing om doelgericht aan het werk te gaan. Door mij te richten op ‘small businesses’ raak ik snel betrokken bij jouw bedrijf, vereniging of stichting.

Flexibel, doelgericht & betrokken

Als VA, virtual assistant, ben ik flexibel inzetbaar, werk doelgericht en ben betrokken. Je kunt mij al inschakelen voor een klein aantal uren per maand of voor een eenmalige klus, zoals voor een project.

Ik kijk graag met je mee naar de meest passende oplossing om doelgericht aan het werk te gaan. Door mij te richten op ‘small businesses’ raak ik snel betrokken bij jouw bedrijf, vereniging of stichting.

Flexibel, doelgericht & betrokken

Als VA, virtual assistant, ben ik flexibel inzetbaar, werk doelgericht en ben betrokken. Je kunt mij al inschakelen voor een klein aantal uren per maand of voor een eenmalige klus, zoals voor een project.

Ik kijk graag met je mee naar de meest passende oplossing om doelgericht aan het werk te gaan. Door mij te richten op ‘small businesses’ raak ik snel betrokken bij jouw bedrijf, vereniging of stichting.

Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking hoor ik graag waar je tegenaan loopt en kijken we samen hoe ik jou het beste kan ondersteunen.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn flexibiliteit, doelgerichte aanpak en betrokkenheid. 

Uiteraard bespreken we ook jouw budget en de Virtual Assistant tarieven die ik hanteer.  Ik maak een verslag van hetgeen we besproken hebben en prioriteer de werkzaamheden. Indien nodig deel ik ze op in (kleine) projecten. Zo kunnen we gestructureerd aan de slag gaan en starten we met hetgeen dat het meeste resultaat geeft of de meeste prioriteit heeft. 

freelance communicatie professional

FLEXIBEL

Je kunt mij per uur inzetten. Ik ondersteun op afstand vanuit mijn kantoor aan huis. Zodoende ben ik flexibel.

doelgericht

DOELGERICHT

Als organisator schep ik structuur, behoud het overzicht en werk met oog voor detail. Ik stel realistische doelen en behoud de helikopterview.

Betrokken

BETROKKEN

Door mijn ervaring in zowel B2B als B2C, kan ik mij goed verplaatsen in verschillende doelgroepen. Ik werk gemakkelijk samen met verschillende stakeholders.

Mocht je nog meer willen weten over hoe ik werk, kijk dan ook eens op mijn LinkedIn pagina.

Kernkwaliteiten

Het pictogram in mijn logo staat symbool voor mijn 8 sterkste kernkwaliteiten:

regelaar | structuurschepper
trekker | teambouwer
criticus | kwaliteitsbewaker
vernieuwer | ideeënaanbrenger

Kernkwaliteiten

Het pictogram in mijn logo staat symbool voor mijn 8 sterkste kernkwaliteiten:

regelaar | structuurschepper
trekker | teambouwer
criticus | kwaliteitsbewaker
vernieuwer | ideeënaanbrenger

Kennismaking & inventarisatie

Do more of what makes you happy

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw behoefte en budget. Uiteraard vertel ik meer over mijn werkwijze en de Virtual Assistant tarieven die ik hanteer.  Ik maak een verslag van hetgeen we besproken hebben en prioriteer de werkzaamheden. Indien nodig deel ik ze op in (kleine) projecten. Zo kunnen we gestructureerd aan de slag gaan en starten we met hetgeen dat het meeste resultaat geeft of de meeste prioriteit heeft. 

Maandpakket

Ik werk met verschillende maandpakketten. Als er van beide kanten een klik en het vertrouwen is, bespreken we welk pakket het beste bij de werkzaamheden en jouw budget past. Juist ook als het maar om kleine terugkerende klusjes gaat, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt mij namelijk al inzetten vanaf enkele uren per maand. 

De voordelen van werken met een maandpakket zijn:

Virtual Assistant Amstelveen

helder

Voor jou zijn de maandelijkse kosten helder en kom je niet voor verrassingen te staan.

Doelgericht

verzekerd

Ik reserveer deze uren voor jou in mijn agenda dus ben je ervan verzekerd dat ik de klus die maand kan uitvoeren. Ook als het haast heeft.

structureren

efficiënt

Door te werken met pakketten kan ik doelgericht aan de slag om op een efficiënte manier jouw onderneming te optimaliseren.

Virtual Assistant Tarieven

De Virtual Assistant tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op het aantal uur dat ik per maand voor je werk. Ik werk met drie maandpakketten vanaf 2 uur per maand. Dus juist ook als het om kleine terugkerende klusjes gaat, ben je bij mij aan het juiste adres. 

De voordelen van werken met een maandpakket zijn:

Hieronder staan de pakketten en de Virtual Assistant tarieven waar ik mee werk. Heb je andere wensen ten aanzien van bovengenoemde uren? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

ON DEMAND

2 tot 6 uur per maand

Dit is ideaal voor verenigingen, stichtingen en ZZP-ers die 'on demand' kleine werkzaamheden willen uitbesteden.

€ 52,50 per uur

handywoman

HANDYWOMAN

8 tot 10 uur per maand

Als 'handywoman' verricht ik meerdere klussen zodat jij structureel meer ruimte in je agenda hebt om je te focussen op de core business.

€ 50,- per uur

builder

BUILDER

12 tot 16 uur per maand

Als 'builder' bouw ik mee aan het uitbreiden of optimaliseren van jouw onderneming door bijvoorbeeld als projectleider op te treden.

€ 47,50 per uur

De genoemde Virtual Assistant tarieven zijn excl. BTW.

De samenwerking

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om af te stemmen met welke tools ik ga werken en welke accounts hiervoor nodig zijn. Wil je bijvoorbeeld dat ik kan e-mailen uit naam van jouw bedrijf en hoe gaan we bestanden delen? Als we dat hebben afgestemd, kan de samenwerking beginnen! 

In overleg bepalen we de startdatum. In principe gaan we een jaarovereenkomst aan. Op die manier ben je ervan verzekerd dat ik in mijn planning tijd voor jou heb gereserveerd. Uiteraard zit je niet een jaar aan mij vast. Na een proefperiode is er een opzegtermijn van 1 maand.

Aan het begin van iedere maand stuur ik een factuur voor de komende maand met een betalingstermijn van 14 dagen. Ik registreer mijn uren en houd je op de hoogte van het aantal uur dat ik gewerkt heb. Als ik aan zie komen dat ik uren te kort kom die maand, geef ik dat tijdig aan. Ik zal nooit zonder overleg extra uren maken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je (tijdelijk) behoefte hebt aan minder of meer werk. Uiteraard zijn de pakketten aan te passen naar jouw wensen.

Facturatie

VA facturatie
Schuiven naar boven