Sparringpartner en Uitvoerder

Als ervaren (product)marketingcommunicatie professional ben ik jouw sparringpartner én uitvoerder voor marketingcommunicatie en productmanagement werkzaamheden.

Zodat jij je met volle energie volledig kan inzetten voor jouw onderneming, vereniging of stichting.

Laat mij jou helpen met alle taken op het gebied van communiceren, organiseren en structureren.

Sparringpartner én uitvoerder

Als ervaren (product)marketingcommunicatie professional ben ik jouw sparringpartner én uitvoerder voor marketingcommunicatie en productmanagement werkzaamheden. Zodat jij je met volle energie volledig kan inzetten voor jouw onderneming, vereniging of stichting.

Laat mij jou helpen met alle taken op het gebied van communiceren, organiseren en structureren.

Sparringpartner én uitvoerder

Als ervaren (product)marketingcommunicatie professional ben ik jouw sparringpartner én uitvoerder voor marketingcommunicatie en productmanagement werkzaamheden. Zodat jij je met volle energie volledig kan inzetten voor jouw onderneming, vereniging of stichting.

Laat mij jou helpen met alle taken op het gebied van communiceren, organiseren en structureren.

Sparringpartner én uitvoerder

Als ervaren (product)marketingcommunicatie professional ben ik jouw sparringpartner én uitvoerder voor marketingcommunicatie en productmanagement werkzaamheden. Zodat jij je met volle energie volledig kan inzetten voor jouw onderneming, vereniging of stichting.

Laat mij jou helpen met alle taken op het gebied van communiceren, organiseren en structureren.

Optimaliseren van jouw bedrijf, vereniging of stichting

effectief communiceren organiseren structureren

Mijn opdrachtgevers zijn druk met het opzetten en optimaliseren van hun bedrijf, stichting of vereniging.

Hierdoor komen ze tijd tekort voor terugkerende werkzaamheden zoals het schrijven van commerciële (product)teksten, het versturen van de nieuwsbrief en het organiseren van vergaderingen of events. Daarnaast kunnen ze hulp gebruiken bij het opstellen van het marketingcommunicatie plan; wie is mijn doelgroep en met welke acties en middelen bereik ik deze? Het komt ook voor dat ze iemand zoeken voor de aansturing van een project of die ondersteunt bij productmanagement.

Herkenbaar? Als sparringpartner én uitvoerder kan ik je helpen bij een eenmalige klus of je iedere maand ondersteunen bij terugkerende werkzaamheden. Dit laatste kan al vanaf enkele uren per maand, dus juist ook voor die kleine werkzaamheden kun je bij mij terecht.

Hieronder zie je een overzicht van de organisaties of merken waarvoor ik werk of gewerkt hebt. Lees meer over mijn achtergrond en ervaring op LinkedIn.

Meer dan 45 taken die jij kan uitbesteden aan deze
Virtual Assistant voor Marketingcommunicatie & Productmanagement

VA Let op

Als Virtual Assistant ben ik breed inzetbaar. Naast marketingcommunicatie werkzaamheden, heb ik ook ruime ervaring in productmanagement. Denk hierbij aan het inventariseren van technische files, het schrijven van productteksten voor online verkoopplatformen of checken welke gegevens op een label noodzakelijk zijn.  In mijn blog ‘Productmanagement by Sherlock Jenny’  lees je hoe productmanagement de basis vormt voor optimalisatie van jouw bedrijf.

Hieronder heb ik de veel voorkomende werkzaamheden opgesomd. De werkzaamheden heb ik onderverdeeld in communiceren, organiseren en structurerenEen uitgebreider overzicht vind je in mijn blog ‘Focus op de core business’. Hier staan maar liefst 48 taken die jij als MKB-er, ZZP-er, vereniging of stichting aan een mij kan uitbesteden.

Door de taken waar jij geen tijd voor hebt uit te besteden aan een Virtual Assistant, kun jij je volledig focussen op de core business. Staan de taken die jij wilt uitbesteden hier niet tussen? Leg je support vraag vrijblijvend aan me voor om de mogelijkheden te bespreken. 

communiceren

EFFECTIEF COMMUNICEREN

Door het inzetten van de juiste middelen en het gebruik van de juiste woorden, help ik jouw boodschap te formuleren.

• Ik schrijf content voor verschillende doeleinden. Zoals je website, advertentie, flyer of brochure.  Door mijn ruime ervaring in productmanagement schrijf ik graag en met gemak ook commerciële productteksten.

• Jouw email nieuwsbrieven kan ik voor je opstellen (beeld en tekst) én versturen.

• Ik kan je ondersteunen met het maken van presentaties en hand-outs.

• Als marketingcommunicatie professional heb ik ruime ervaring in het opstellen van marketingcommunicatie plannen. Samen onderzoeken we jouw doelgroep(en) en bepalen we de communicatiedoelstellingen. Vervolgens formuleren we de middelen die nodig zijn om deze doelen te behalen, wie welke acties uitvoert en binnen welk tijdsbestek.

• Schrijf je zelf teksten, maar wil je graag dat ik er een kritische blik op werp? Of heb je behoefte aan een frisse blik op al je communicatiemiddelen? Ik geef je graag advies.

organiseren

DOELGERICHT ORGANISEREN

Ik help jou je activiteiten efficiënt te organiseren en plannen.

• Ik regel jouw bijeenkomsten, algemene leden- of bestuursvergaderingen. Ik verzorg de uitnodigingen en (indien nodig) zaalhuur, zit de vergadering voor, verzorg de notulen en houd desgewenst een evaluatie.

• Wil je jouw kennis delen tijdens een workshop, clinic of training? Ook hierin kan ik jou helpen door de locatie te regelen en alle communicatie te verzorgen.

•  Neem je deel aan een beurs? Ik fungeer als contactpersoon, check de actielijst en zorg dat alles op tijd aangeleverd wordt. Ook kan ik jouw relaties uitnodigen om de beursstand te bezoeken.

• Ik bied support bij de organisatie van kleine en grote evenementen. Dus ook voor het event dat jij wilt organiseren!

structureren

OVERZICHTELIJK STRUCTUREREN

Door overzicht te creëren, help ik jou grip te krijgen op lopende projecten en bestaande gegevens.

• Ik kan ondersteunen bij kleine en grote projecten. Ik maak én bewaak de planning, actielijst en behoud de helikopterview tijdens jouw verbouwing, verhuizing, seminar of ander project, zoals het traject van een certificering.

• Houd je gegevens van je assortiment of klanten bij in verschillende lijstjes en ben je daardoor het overzicht kwijt? Ik breng structuur aan en zorg dat je alles op een overzichtelijke manier terug kan vinden. Bijvoorbeeld het inzichtelijk maken welke gegevens je nog mist van jouw producten. Desgewenst vraag ik deze op.

• Geen tijd om je website up to date te houden? Ik zorg dat het laatste nieuws online staat, pas teksten aan en check gelijk ook even of alles overzichtelijk staat! Eenmalig of op regelmatige basis.

• Heb jij een eigen webshop of verkoop je op diverse marketplaces zoals Bol en Blokker? Je kunt diverse taken die te maken met het webshop beheer aan mij uitbesteden. Lees er alles over in deze blog die ik hierover geschreven heb.

communiceren

EFFECTIEF COMMUNICEREN

Door het inzetten van de juiste middelen en het gebruik van de juiste woorden, help ik jouw boodschap te formuleren.

• Ik schrijf content voor verschillende doeleinden. Zoals je website, advertentie, flyer of brochure.  Door mijn ruime ervaring in productmanagement schrijf ik graag en met gemak ook commerciële productteksten.

• Jouw email nieuwsbrieven kan ik voor je opstellen (beeld en tekst) én versturen.

• Ik kan je ondersteunen met het maken van presentaties en hand-outs.

• Als marketingcommunicatie professional heb ik ruime ervaring in het opstellen van marketingcommunicatie plannen. Samen onderzoeken we jouw doelgroep(en) en bepalen we de communicatiedoelstellingen. Vervolgens formuleren we de middelen die nodig zijn om deze doelen te behalen, wie welke acties uitvoert en binnen welk tijdsbestek.

• Door mijn ruime ervaring in productmanagement schrijf ik graag en met gemak commerciële productteksten.

• Schrijf je zelf teksten, maar wil je graag dat ik er een kritische blik op werp? Ook dat kan.

• Ik kan je ondersteunen met het maken van presentaties en hand-outs.

• Heb je behoefte aan een frisse blik op al je communicatiemiddelen? Ik geef je graag advies.

organiseren

DOELGERICHT ORGANISEREN

Ik help jou je activiteiten efficiënt te organiseren en plannen.

• Ik regel jouw bijeenkomsten, algemene leden- of bestuursvergaderingen. Ik verzorg de uitnodigingen en (indien nodig) zaalhuur, zit de vergadering voor, verzorg de notulen en houd desgewenst een evaluatie.

• Wil je jouw kennis delen tijdens een workshop, clinic of training? Ook hierin kan ik jou helpen door de locatie te regelen en alle communicatie te verzorgen.

•  Neem je deel aan een beurs? Ik fungeer als contactpersoon, check de actielijst en zorg dat alles op tijd aangeleverd wordt. Ook kan ik jouw relaties uitnodigen om de beursstand te bezoeken.

• Ik bied support bij de organisatie van kleine en grote evenementen. Dus ook voor het event dat jij wilt organiseren!

structureren

OVERZICHTELIJK STRUCTUREREN

Door overzicht te creëren, help ik jou grip te krijgen op lopende projecten en bestaande gegevens.

• Ik kan ondersteunen bij kleine en grote projecten. Ik maak én bewaak de planning, actielijst en behoud de helikopterview tijdens jouw verbouwing, verhuizing, seminar of ander project, zoals het traject van een certificering.

• Houd je gegevens van je assortiment of klanten bij in verschillende lijstjes en ben je daardoor het overzicht kwijt? Ik breng structuur aan en zorg dat je alles op een overzichtelijke manier terug kan vinden. Bijvoorbeeld het inzichtelijk maken welke gegevens je nog mist van jouw producten. Desgewenst vraag ik deze op.

• Geen tijd om je website up to date te houden? Ik zorg dat het laatste nieuws online staat, pas teksten aan en check gelijk ook even of alles overzichtelijk staat! Eenmalig of op regelmatige basis.

• Heb jij een eigen webshop of verkoop je op diverse marketplaces zoals Bol en Blokker? Je kunt diverse taken die te maken met het webshop beheer aan mij uitbesteden. Lees er alles over in deze blog die ik hierover geschreven heb.

Tools

tools virtual assistant

Iedereen werkt graag met zijn of haar favoriete programma’s. Ik heb ervaring met verschillende tools, zie hieronder.

Canva icon
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Adobe Acrobat Reader icon
Adobe icon
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Microsoft Outlook icon
Microsoft Teams icon
Zoom icon
SAP icon
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Canva icon
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Adobe Acrobat Reader icon
Adobe icon
SAP icon
Microsoft Outlook icon
Microsoft Teams icon
Zoom icon
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Schuiven naar boven