JEN Communicatie

Geen tijd om teksten te schrijven voor jouw doelgroep?

Hulp nodig bij beursdeelname of events?​

Op gezette tijden emailmarketing inzetten?

Als Virtual Communicatie Assistent ontzorg ik kleine ondernemers, verenigingen en stichtingen

Geen tijd om teksten te schrijven voor jouw doelgroep?

Hulp nodig bij beursdeelname of events?​

Op gezette tijden emailmarketing inzetten?

Als Virtual Communicatie Assistent ontzorg ik kleine ondernemers, verenigingen en stichtingen

Geen tijd om teksten te schrijven voor jouw doelgroep?

Hulp nodig bij beursdeelname of events?

Op gezette tijden emailmarketing inzetten?

Als Virtual Communicatie Assistent ontzorg ik kleine ondernemers, verenigingen en stichtingen

Virtual Communicatie Assistent

Virtual Assistant

JEN, Virtual Communicatie Assistent, is een ervaren communicatie professional.

Als eigenaar van een kleine onderneming, ZZP-er of bestuurslid van een vereniging of stichting, kom je vaak tijd tekort voor terugkerende werkzaamheden. Zoals het onderhouden van de website, het schrijven van teksten voor klanten of leden, of het maken van presentaties voor vergaderingen

Door deze werkzaamheden uit te besteden aan een VA, Virtual Assistant, houd je meer tijd over voor de ‘core-business’.

Voordelen van een VA

Ik fungeer als jouw sparringpartner én uitvoerder voor diverse marketing en communicatie werkzaamheden. Zodat jij je met volle energie volledig kan inzetten voor jouw onderneming, vereniging of stichting.

Andere voordelen van het inzetten van een VA zijn:

Virtual Communicatie Assistent

Als Virtual Communicatie Assistent verricht ik diverse communicatie werkzaamheden voor verschillende kleine ondernemers, verenigingen en stichtingen. Zoals:

Lees hieronder voorbeelden van communicatie werkzaamheden waar ik je bij kan helpen. 

Werkzaamheden & Tarieven

Door mijn ruime ervaring in het marketingcommunicatie vak verricht ik diverse werkzaamheden op het gebied van online en offline marketing, interne en externe communicatie en productmanagement. 

Je kunt mij inschakelen voor een eenmalig project of al vanaf enkele uren per maand. Hierdoor ben ik flexibel inzetbaar. Als Virtueel Assistent werk ik bovendien met aantrekkelijke maandpakketten. Deze maandpakketten zijn gebaseerd op het aantal uur per maand dat ik werkzaamheden voor jou verricht.

Hieronder staan enkele veelvoorkomende werkzaamheden waar ik als Virtual Communicatie Assistent ondernemers bij ondersteun.

communiceren

EFFECTIEF COMMUNICEREN

• schrijven van content
• opstellen marketingcommunicatie plan
• opstellen en versturen van nieuwsbrieven
• maken van presentaties

organiseren

DOELGERICHT ORGANISEREN

• bijeenkomsten / vergaderingen faciliteren
• workshops en trainingen organiseren
• beursdeelname regelen

structureren

OVERZICHTELIJK STRUCTUREREN

• op orde brengen van files
• projectondersteuning
• productmanagement
• website bijhouden

Contact

Sparren over welke support ik jou kan bieden? Of wil je meer weten over mijn tarieven? Schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Je kunt me bereiken via e-mail, telefoon, WhatsApp of mail je vraag via het contactformulier.

Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Tot gauw!

Jennifer Schaefers Communicatie
Amstelveen
KvK: 76815765
BTW-identificatienummer: NL003138918B91

Wat zeggen anderen?

Charlotte Romijn
Charlotte Romijn
Coördinator Communicatie
Lees verder
"Bij Bibliotheek Rijn en Venen hadden we op hetzelfde moment een aantal producten te lanceren. Jennifer heeft ons erg goed geholpen met het kaderen, de kritische noot en daarmee de start van een aantal communicatieplannen. Jennifer is open, eerlijk, enthousiast en een fijn persoon om mee samen te werken. Ze was een fijn klankbord waar nodig. Ik zou haar zeker aanbevelen!"
Pawel Buczak
Pawel Buczak
Company Owner
Lees verder
"Very good job, professionalism. Friendly woman. I 100% recommend her. Thanks Jen 😉"
Onno Laarman
Onno Laarman
Company Owner
Lees verder
"Jennifer doet nu al een tijdje product management voor ons naar volle tevredenheid. Secuur, accuraat, meedenkend en professioneel zijn in een paar woorden hoe ik haar zou beschrijven. En niet te vergeten flexibel. Top👌"
Berry Bruinenberg
Berry Bruinenberg
Algemeen Directeur
Lees verder
"Jennifer staat ons bij in de communicatie naar onze klanten! Waar wij erg blij mee zijn. Ze is vooral sterk in de punten proactiviteit, manier van schrijven en het nakomen van afspraken. Kortom wij bevelen haar van harte aan!"

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Marinka Maas
Marinka Maas
Eigenaar Day-1
Lees verder
"JEN Communicatie heeft mij geweldig geholpen. Mijn website is nu helder en overzichtelijk voor mijn cliënten. Ook heb ik nu een goed format voor mijn nieuwsbrieven en instagram én voldoende ideeën over de inhoud daarvan. Echt een aanrader!"

Gregor Sapala
Gregor Sapala
Eigenaar AkoCell BV
Lees verder
"Super fijne ondersteuning en begeleiding. Vlotte communicatie! Met veel plezier hebben we met JEN Communicatie samengewerkt en raden we haar diensten zeker aan."

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Karin Kasdorp
Karin KasdorpOrganisatieantropoloog, publicist
Lees verder
"Ik heb Jennifer leren kennen in de communicatiecommissie van onze hockeyclub, waar zij onze nieuwsbrieven opmaakt en vorm geeft. Het is prettig samenwerken en onderling afstemmen, waarbij ik haar eigen initiatief en de creativiteit om tekst naar beeld te vertalen met name wil noemen."
Edwin Demmendaal
Edwin DemmendaalMarketingmanager bij ROBOT Vloerverwarming BV
Lees verder
"Jennifer is een marketing en communicatie professional die van aanpakken weet. Verstaat de kunst om creatieve ideeën te vertalen naar heldere proposities en concrete plannen. Haar manier van communiceren is vooral direct en duidelijk wat er voor zorgt dat ze het proces makkelijk versnelt. Naast Product Marketing is Brand Marketing aan haar toe te vertrouwen. Het was vooral leuk en inspirerend om met haar samen te werken."
Dave Baldry
Dave BaldryManaging Director, International Commercial Leader
Lees verder
"Jennifer is a highly professional and motivated team member, when ever we had large projects to deliver Jennifer provided both a structured and driven approach ensuring great output. Jennifer led the develop of materials for multiple product ranges, working directly with suppliers, agencies, freelancers and internal stake holders. Jen brought a creative eye to all aspects, from inspirational imagery to labels, as we created a new brand identities. I wish Jen allot of fun in her future career and look forward to seeing the impact of her work in the market over the coming years, she a credit to any team!"
Anita van den Heuvel-Hollemans
Anita van den Heuvel-HollemansBusiness Development Manager Plumbing & Heating Retail Continental Europe at Reliance Worldwide Corporation
Lees verder
"De samenwerking met Jennifer was verfrissend. Met haar heldere kijk op hoe marketing binnen een technische branche ingezet kan worden kwamen we samen tot goede plannen om Damixa goed in het voetlicht te zetten bij Technische Unie. Haar gestructureerde aanpak, heldere communicatie in de samenwerking en het meedenken zijn mij vooral bijgebleven. Het zonnige karakter van Jennifer maakte het contact altijd weer een feestje! Ik kan haar dan ook van harte als hands-on marketingdeskundige aanbevelen en ze lijkt me buitengewoon prettig om ooit als collega te mogen hebben."
René van Os
René van OsAccount E-commerce manager bij Koos Lamboo dried & deco
Lees verder
"Jennifer is een zeer gewaardeerde collega. Heel fijn om mee samen te werken. Ze neemt je echt mee in het enthousiasme en geeft jezelf of het hele team een boost. Echt iemand om goed mee te kunnen klankborden. Weet waar ze het over heeft en bekijkt de zaken met een frisse realistische blik. Maar kan ook kritisch zijn en staat voor haar zaak. Echt super fijn mee samengewerkt en hele mooi projecten mee kunnen realiseren."
Simon Kopinsky
Simon KopinskyMerkonafhankelijke auto dealer
Lees verder
"Not only is she cute and fun to be with she's good in here profession. Making big p.r. events to a big succes. We have very high regards for here way of working and thinking. Thanks Jennifer!"
Previous
Next

Meer informatie over JEN
Virtual Communicatie Assistent

Naast communicatie werkzaamheden, kan ik ook assisteren bij de organisatie van een evenement of workshop of sturing geven aan een groot project. Wil je weten welke werkzaamheden ik nog meer voor je kan verrichten? Lees dan hier verder.

Mocht je meer willen weten over mijn achtergrond, connect met mij op social media!

© Jennifer Schaefers Communicatie 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

DELEN MAG!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email